Producten

Belettering
De goedkoopste vorm van reclamemaken is belettering. Goedkoop betekent echter niet, dat dit afdoet aan de kwaliteit of uitstraling. Door met kleur te spelen zijn de mogelijkheden legio. Één van de grootste voordelen van belettering is, dat vrijwel alles beplakt kan worden. Denk hierbij niet alleen aan gevels, maar ook aan auto’s, ramen en zuilen. Ook bewegwijzering behoort tot de mogelijkheden.

Onverlichte teksten
Onverlichte teksten kunnen vervaardigd worden van verschillende materialen. Veelgebruikt is Acrylox. Dit is een voordelig maar kleur-echt materiaal, wat weerbestendig is en eenvoudig schoon te houden. Voor een iets luxere uitstraling kan bijvoorbeeld gedacht worden aan RVS. Welk materiaal er ook gebruikt wordt, ze hebben allemaal gemeen dat ze op verschillende manieren bevestigd kunnen worden. Veel voorkomend is rechtstreeks aan de muur, of bijvoorbeeld met afstandsnopjes.

Verlichte teksten
Om onverlichte teksten kracht bij te zetten en extra uitstraling te geven, kan ervoor gekozen worden om deze te verlichten. Dit kan gebeuren door middel van een lichtkoof of spotten. Het voordeel van een lichtkoof is de mooiere uitstraling. Een goede spot is vrij duur en geeft niet de uitstraling van een lichtkoof.

Neon
Neon zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling. Inliggend, opliggend, indirecte neon, bijna alles is mogelijk! Voor binnen én buiten is neon de meest exclusieve oplossing. Wij werken uitsluitend met de beste materialen van eigen bodem, waardoor u verzekerd kunt zijn van jarenlang plezier van uw eigen gepersonaliseerde neon.

Led reclame
De relatief nieuwe techniek ‘led’ wordt gebruikt voor inliggende verlichting. Tegenwoordig is led ook heel goed bruikbaar als lichtbron in lichtbakken. Het grootste voordeel van led is dat het enorm energiezuinig is.

Onderhoud
Naast plaatsing van nieuwe reclame, kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud. Door uw kostbare bezit goed te onderhouden, verlengt u de levensduur. Ook bij breuk of defect is reparatie vaak nog een optie.